Avgancık İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz, öğrencilerimizi, evrensel değerleri benimsemiş, özgür, sorumluluk sahibi, açık fikirli, duyarlı, yaratıcı, sorgulayan ve özyönetim becerilerine sahip bireyler olarak yaşama hazırlamaktır.

Misyon: Öğrencimizin bireysel farklılıkları desteklenerek, geniş bir dünya görüşüne, kültürüne sahip olmaları ve bununla birlikte otonom yapıya sahip olmalarını hedefleriz.Öğrencimizin hem yaşadığı toplumun bireyi, hem de dünya bireyi olarak; çevresine duyarlı, saygılı, hoşgörülü birey olarak öğrencimizin mutlu bir yaşam kurabilmesi için gerekli yetilere sahip olmalarına destek olmak.Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda vatanına faydalı,kültürlü bireyler olmalarına katkıda bulunmak.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: SOBALI
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: Yoktur.
Sportif Etkinlikler: Satranç,badmington,voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://avgancikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Avgancık Köyü Hocalar/AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Avgancık Köyü No:51

Adres - Avgancık Köyü Hocalar/AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Ulaşım Özel Araçla sağlanmaktadır.İlçeye servis,otobüs,dolmuş bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 22 KM